Barevné hvězdičky

Barevné hvězdičky

Anotace: Lidi někdy zapomínají na minulost.......

Pramínek vlásků
Botičky
Kabátek, blůzka, šatičky
Krajina
Namalovaná jen na obrázku

Chybí tu hračky
Jen dřevěné špalíčky
Koleje
Vagóny a prázdné vláčky
Po zemi, valí se barevné hvězdičky

Dokonce sněží tu
Popel, v tom borovém lesíku
Jsou tu komíny, plyn, vraždění, plno zločinů
Sprchy bez vody, kyslíku
A masové hroby, těch malých hrdinů….
Autor Nola77, 29.09.2024
Přečteno 39x
Tipy 7
Poslední tipující: jort1, Marťas9, Pacik, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí