Listy trávy opět bílé
už nestýská se mojí milé
Kresby na sklo mráz už chystá
nezbylo mi už moc místa
K ránu spadla první vločka
na další tu jistě počkám
Vítr fouká hustě sněží
už tři zimy tady ležím
Temný stín se k hrobu blíží
mráz už mým prstům neublíží