pro co rozhodnout se plakat
pro divnou povahu tvoji
(nabízí se rým miluji, ach jo)
pro to, že ne a ne více tě zlákat
pro překážky, které neovlivňuji
pro to, že nevystačím s tím se jen svlékat
pro čas, který běží rychleji a rychleji
pro kyselé bonbóny - nechat po rtech je stékat
pro hloupou naději
pro chvíle, kdy nevydržím dál čekat
pro vše budu plakat raději
jen nepřestaň pro mě existovat