idem cestičkou z jesenného lístia
šuch, šuch, kroky šustia
myšlienky melancholické, smutné či len také zo života
je to depresia či len smútok, čo ma chytá
pritianem si kabát tesnejšie k telu
idem ďalej alejou stromov a padnutých gaštanov
pozbieram ich pár do dlane
začne pršať
...hmmm...
kvapky padajú na tvár, zmiešané so slzami
moje krásne predstavy, pretkané spomienkami, náladami
chcelo by to teplý čaj, pohladenie, objatie a bozky...
slová priateľské...mám ťa rád...
Tohle se ti opravdu povedlo. Daleko lepší než ty tvé miniatury.
Procítěné, upřímné a důvěryhodné.
01.10.2024 20:16:49 | Ž.l.u.ť.á.k.