Kafe instantní z pytlíku
nezbyla už Jihlavanka
trýzní absence dotyků
nepotěsí ani kankán
už nelákají ulice
lemují je barikády
nábytek stoly lednice
byť nejedou kavalkády
prozatím ne ty východní
s ocelovými monstry
jsme ponížení povodní
též severním větrem ostrým
vodní živel je předvojem
ZMĚŇTE KVAPEM RÉTORIKU
končí "blahobyt" bez boje
ODEJĎETE bez slov díků
Nostradamus a četné vědmy
smíš - li - tedy věř jim - věř mi
Pokud bych si směla vybrat, věřila bych raději vždycky spíš na vepřo, knedlo, zelo nebo na čokošku...z vědem mám docela nahnáno:-)))
Krásnej večer přeju, příteli, živel tuším i v tobě, nezdolnej:-)*
02.10.2024 23:09:33 | cappuccinogirl