Stojím nad bezednou propastí,
váhám, zda do ní skočit mám
Jakoby mi v tom něco bránilo,
abych tento čin ve skutečnost neproměnila
Sedím tu, zmítaná ve vlastních myšlenkách,
co objevím na druhé straně
Tma mě obklopuje jako závoj,
šeptá mi, co vše se může stát
Alchymie strachu a naděje se střetávají,
každý krok je krokem do neznáma
Hlas svobody volá v dálce,
ale já tuším, co srdce chce
V srdci skok do prázdna cítím,
každý pád mě k novým začátkům povede
Strach a touha v harmonii tančí,
směji se, jak svoboda ve mně vzkvétá
Ve tmě se nový den rodí,
každou stranu mé černé knihy promění
Do plic každý dech nasávám,
stávám se silnější, teď už vím, co chci...
Moc hezké, cítím odhodlání*
07.10.2024 00:25:59 | cappuccinogirl
mám odhodlání pokračovat a svůj život nevzdávat, jelikož mám pro koho žít a moje dvě princezny mě potřebují*
07.10.2024 20:46:38 | Misha