Toto som ja, hlupák čo verí ľuďom
musím to zmeniť, kašľať na nich
nemusím nič
budem vás sledovat len z povzdialí
ako sa vám darí
ako sa máte či dobre
či ste v poriadku a usmievaví
dôvery bolo už dosť
som tu a kto nevidí zostane slepý
Taky věřím v lidi a oni mě šidí a já pak zírám tupě že žiju v divné tlupě.
16.10.2024 11:19:09 | Ďábel sám
never ľuďom ver len v seba srdce máš len jedno chrániť ho treba ďábel je večný báť sa nie je treba
16.10.2024 11:22:50 | Bosorka9
stačí lusknout...
10.10.2024 10:28:34 | enigman
zůstane samota, třeba ne
07.10.2024 21:46:06 | víc
Ani nie
07.10.2024 22:07:34 | Bosorka9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?