Nedávno nerozhodná, pro co plakat
rozmrzlo k rozhodnutí času
kéž umět se oklamat
a čekám zbytečných mrazů.
Co chtěla
dostalo se mi
nelze lkát nad nesplněnými sny
přiznám se
že zde mnoho vyplakala si.
S jídlem roste chuť
nestačí jeden prst.
Říkala, že budu chtít víc a víc
"tak sebou nemel a drž"
ať slov těch můžeš mi znovu říct.
Zkusím nevnímat, až nebudu vědět nic
zkusím dělat jakoby nic
zkusím také doufat v nic
ale jen jiného nechci nic.
"tak sebou nemel a drž"
vypůjčeno od K. Plíhala
to, že nepřemýšlíš - ale neznamená, že nebudeš vědět NIC
právě naopak to je:)
tím dostaneš se ke knihovně všeho - a potom přemýšlet se musí o to víc
aby si člověk obhájil a ustál nové postoje :)
15.10.2024 12:06:03 | šuměnka
Asi jsem nezvolila vhodný název. “Ať nepřemýšlím” mělo spíš význam ať se netrápím nad něčím, s čím nejde nic dělat. Tak se o to snažím.
15.10.2024 21:14:23 | karolinakarol