Nechte mě snít
Nechte mě snít,
Dívám se na hvězdy…
Oslněná jejich třpytem,
Mrhám dalším okamžikem.
Nechte mě snít,
Zhasínám pouliční lampy…
V koutech mysli zas a znova,
Nenacházím ona slova.
Nechte mě snít
Slepě sháním slunce…
A ze stesku po jeho záři
Trhám další listy v kalendáři
Nechte mě snít,
Dotýkám se nebe…
A v mé hlavě smutek klokotá,
Je to zvláštní vyrvat sám sebe z rozpisu života.
Komentáře (2)
Komentujících (2)