Noc je v dálce plná zvuků
proplétají starou tmu
tahají se o paruku
z potrhaných blatouchů
a umučených tětiv
dřeva
moří se
a namoří
krajina loď černočelá
bílou zádí
zahoří
a já..
"v tom světle zachytím
jak těla jisker praskají
jak nebylo se stane vším
co ti mé oči zatají
když sypeš tu své nenálady
sesedlané slovy
z úst"
a netušíš
jak fénix mladý může mi stát
za pokus