Neslyším, nekřičím

Neslyším, nekřičím

Kolikrát budu začínat
neumím slova najít
snad nechci se toho dotýkat
bloudit jen v teskných krajích.

 

Mučivé kraje reality
věděla, že do nich dojdu
kraj prázdnem přikrytý
mnoho slz spolknu
je ještě tolik, co nedal jsi mi.

 

Stále zkoušet začínat
chci slova najít
prázdnota bude se dotýkat
láska v mých promodralých dlaních.

 

Strnulost příchozí reality
bránila uvěřit neklamnému dojmu
neslyším nekřičím
za clonou smutečních průvodů
je ještě tolik, co dala bych ti.

Autor karolinakarol, 11.10.2024
Přečteno 55x
Tipy 15
Poslední tipující: kudlankaW, Emily Říhová, Ž.l.u.ť.á.k., Ondra, Psavec, jort1, Tomcat, d'artagnan, Ďábel sám, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

kolik?...

14.10.2024 22:09:05 | enigman

líbí

Chce se napsat, kolik dáš. Ale to se zase nehodí k textu viz výše...

15.10.2024 06:56:45 | karolinakarol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí