Tvá básnička je obdařena podzimní přírodou i melancholií z těch mlh a někdy prostě na člověka přijde tíživý smutek, že by ho krájel jako mlhu i mraky,co se člověk cítí temně.Opet jsem ráda, že je mi dáno číst tvou poezii,jako vždy dávám st, tvé řádky jsou plně řazeny a z výšin křtěný dech abstraktního provedení originální výpovědi ve slovech.
12.10.2024 11:35:00 | mkinka