ako vtáčik v klietke, zlatá nie je
poletujem sem a tam
krídelká nenatiahnem
sú boľavé od úderov o kov
otvorte dvierka, chcem vyletieť von
nadýchnuť sa slobodne
živorím na bydielku
nemám síl spievať
píp...píp...pí...p...
no já pípám...
14.10.2024 20:55:02 | enigman
Otvorím ti dvierka...
14.10.2024 21:03:41 | Bosorka9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?