xxx

xxx

Tak už vonku padajú listy zo stromov

Oranžové, hnedé, zlaté

Je ich kopa na zemi

Vyšliapem si kruh v nich

Roztiahnem ruky, hľadím k oblohe

Každý list čo na mňa dopadne

Je vlastne už mŕtvy

Svoj príbeh dokončil

Padá k zemi

Možno každý má svoj príbeh

Ako sa narodil, ako zomrel

V kruhu vyšliapanom vo farbách jesene

Tiež mám svoje kruhy

Niektoré uzavreté, iné prázdne

Sú aj radostné

Tie už rozvial vietor

A tak opäť hľadím k oblohe...

Autor Bosorka9, 15.10.2024
Přečteno 50x
Tipy 18
Poslední tipující: IronDodo, Ďábel sám, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Protos1182, Trinity666, Psavec, zase já, Kan, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Příběh představitelný a děkuji za sdílení

15.10.2024 12:43:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí