Ahoj Semi, díky za koment:) Ty tu máš taky koukám spoustu pěknýho, dlouho jsem tu nebyla..
04.06.2007 15:47:00 | Euka
přeji si každý den mít co do úst
byť by to byla jen slova od tebe
přeji si ve smutku nezarůst
a mít s ním....jen styky letmé
přiji si (když už padáš) snídat víno
když je důvod slavit výročí
andělského přátelství
a je svátek rozmotaných Klubíček
09.04.2007 22:07:00 | Pavel Kotrba