Volám ťa priateľ
je to správne?
Pamäť zlyháva
bolesť hlavný pocit je
keď zabúdaš na ..
na čo vlastne?
na čaj na stole
na draka na skale
na princeznú na hrade
...zapomenout na princeznu je konec pohádky...keď pamäť zlyháva...
16.10.2024 17:22:27 | Marten
...správne, koniec rozprávky...
17.10.2024 12:25:08 | Bosorka9
na to nezapomínám...
16.10.2024 11:47:24 | enigman
to som rada..:-))
16.10.2024 12:23:22 | Bosorka9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?