Srdce mi steskem plače,
ani nevíš, jak moc krvácí
Opět vnímám Tvé odmítání,
jež mě hodně zraňuje
Žalem mi postupně puká,
do něj se pomalu vlévá
Cítím, že mě vše krásné opouští,
láska, jež mezi námi vznikla, se vytrácí
Do mých očí se mi slzy tlačí,
Tvá láska z mého života mizí
Mám v sobě pocit zklamání,
zároveň se všechny emoce ve mně míchají
Chci se vzchopit, najít sílu v sobě,
i když mé srdce nyní těžce hoře
Budoucnost je nejistá, ale přesto chci zkusit,
znovu se postavit a na chvíli se usmát
Zas mám naději, že bolest pomine,
v srdci mi navždy Tvá láska vryta zůstane
Tyto rány jednou zhojím, čas mi pomůže,
svoboda v mé duši jednou opět rozkvete
Ach to mi je líto , že se trápíš Láskou, ale věřím , že vše špatné vzniká nedorozuměním , že jeden nepochopil druhého . Vše se určitě u vás vysvětlí a vše zase bude vpořádku . Jinak pěkná tvorba .
17.10.2024 15:20:13 | José Zjevný
už se vše mezi námi vyjasnilo, protože jsme si o všem promluvili a vše je v naprostém pořádku
18.10.2024 13:50:34 | Misha