Nie nechcem ťa milovať
ani nebudem, nemôžem
milovanie bolí, ničí, zráža na kolená
trhá, rozkladá na kusy
Nie nechcem ťa milovať
mám svoje dôvody
uzavriem svoje srdce , ďalej nepôjdem
už nedám nikomu čo dala som inému
Nie nechcem ťa milovať
tiene na srdci aj duši mám
rozhodnutie padlo
nebudem ťa milovať..asi..
Jaj.. tiene sa rozplynů.. len nezatváraj..
..ostaneš v tom sama..
..pekné..
18.10.2024 08:40:31 | Sid
já když zavolám ke mně, tak k mně přiběhne devět psů
a deset paniček, vtípek...
18.10.2024 01:22:42 | víc
...tak jsem se při tomhle vrátila do vzpomínek...
ale to snad není na škodu, tak - děkuju*
17.10.2024 18:23:40 | cappuccinogirl