17. října 2024

17. října 2024

Úplněk byl blízko, rozzářil noční krajinu,
byl smutně veliký a hledal mraky,
aby měl chvilku soukromí, tolik stejně
smýšlejících lidí a rozdílných povah,
co je nejhloupější pro chudáka,
najednou znamená všechno pro
celou noru myší, zakázaný
vstup, nebezpečí nákazy, tělo v
igelitovém pytli, a spousta smutných
nakažených lidí na infekčním oddělení.
Autor víc, 17.10.2024
Přečteno 59x
Tipy 15
Poslední tipující: jort1, šuměnka, cappuccinogirl, Verunka1, Psavec, Kan, mkinka, Anfádis, Gaspi03, Ž.l.u.ť.á.k.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

byl M.O.C.N.Ě veliký

a ukazoval všem ne-mocným sílu MOCI

jak pozapínat vlastní knoflíky

a osvětlit si příčinu - k své dopomoci

18.10.2024 15:23:47 | šuměnka

líbí

díky za tvé umělecké dílo

18.10.2024 16:01:06 | víc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí