V mé infekční schránce
Láska né
závist k ní anó
drápe mi na ksicht lebku
a tím se užírám
ve dne v noci
za popravou temné komory
bělostně chladnu smrtihlavcem
Ó drahá misantropie zuřivosti
nasyť se jí ideálem k zarmoucení
v mé infekční schránce vařících psychóz.
Přečteno 55x
Tipy 19
Poslední tipující: Frr, IronDodo, Sonador, Gaspi03, Anfádis, šuměnka, Tomcat, mkinka, enigman, jort1
Komentáře (8)
Komentujících (6)