Stále mi chutná žít
Tak jako nikdo Tě znám
všechny záhyby Tvé duše
a přece Tě mám rád
láska v podzemí zní hluše
I když jsi mě opustila
I když se mnou zůstáváš
Podzim páchne marností
tak jako vždycky, tak jako nikdy
opilý bůh ve zlosti
trhá svého syna na nitky
I když se mnou zůstáváš
I když jsi mě opustila
Stále mi chutná žít
Je velké umění s životem za jedno být,
když člověk umí přijímat i nechat jít... :)
20.10.2024 20:31:10 | Emily Říhová