Večer se mnou ďábel tančí
V dlani svírá ostrý břit
Slova má jak zuby dračí
Že si mě chce vážně vzít
Jen mě vezmi s sebou
Mně bolest dýchat brání
A dlaně strašně zebou
A strach mám k uzoufání
Vždyť toužím s tebou jít
Má ruka důvěřivá
Si bere ostrý břit
A už se rozednívá …