Collapsed stars
Anotace: o hvězdách, o lidech, jak si to kdo přebere...
Tam někde nad nebem
Daleko v prázdnotě
Tonou a zmírají
Dusí se v nicotě
Prokletý životem
Který přináší jen bolest a zmar
Schopný jen destrukce
Ničení a smrt je jejich dar
Jsou to zhroucený hvězdy
Jež dávno ztratily třpyt
Neprosvětlí cestu
Nepřinesou do duše klid
Neukáží směr
Osudy mají zvrácené
Neřízeně se řítí oblohou
Navždy jsou ztracené...
Přečteno 49x
Tipy 17
Poslední tipující: Rafinka, IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Marťas9, Pettie, enigman, Gaspi03, Sonador, cappuccinogirl, mkinka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)