Sama
Anotace: co bych o tom měla říct? chválit si to nebudu
Venku je tma
Sem tu sama
Zavřená v tý hrozný náladě
kloužu se v tom jak na ledě
V hlavě mám z myšlenek vír
k tomu přikusuju starej sýr
Bude mi blbě?
Mluvěj o mně jak o trdle
Co na tom pravdy je?
A to ostatní? To se skryje
Komentáře (1)
Komentujících (1)