Anotace: Přípravný režim je jedna ze složek onkologické léčby. Používá se před transplantací kostní dřeně, kdy je potřeba zbavit se veškerých krvetvorných buněk, ať už jsou zhoubné, nebo ne, aby se snáze přihojila nová tkáň.
Přejí brzké uzdravení a držím palečky ať vše dobře dopadne...
22.10.2024 07:24:25 | Marťas9
Děkuji mnohokrát. Ale nejsem nemocná. Je to míněno zcela metaforicky.
22.10.2024 11:40:52 | Fractura cordis aperta
*ST... soucítím, jak jen jako vnější pozorovatel mohu. Řekla bych, že takoví duševní návštěvníci nás mohou více než o sobě samých naučit něco o svých hostitelích... i když to bolí, a jak! Někteří zůstanou a některým se musí dát vale, - ale komu náleží co, to je už na každém z nás... a právě to je na tom to nejtěžší. Drž se, milá hostitelko nevítaných duší... kéž se píseň srdce i rozumu spojí v jedinou - a ta těší tu Tvou, posmutnělou **. A jinak, Tvé dnešní přispění je opět velmi dobré... jak shrnuto na začátku komentáře :-).
21.10.2024 21:21:19 | Rozmarýna
Děkuji mnohokrát, milá Rozmarýnko:-) Za velkou podporu a chválu.
22.10.2024 06:13:27 | Fractura cordis aperta