Pochybnosti cítim
chlad z tvojich slov pramení
veselosťou či úsmevom
zakryté tajomstvo prečo?
čo také sa stalo?
vysvetľujem slová prevraciam
prekrúcam v myšlienkach
vzďaľuješ sa? utekáš?
nemusíš, odídem ja ak chceš, ak musím
spadnem na ceste od teba
vstanem? áno
za nejaký čas určite
pomáhať treba
niekto ma vždy potrebuje