Anotace: "Nory"
Chtěla bych být nástroj změny
studený a bez citu
chtěla bych být nástroj
nevím
jeden malý leží tu
hubený a celkem bledý
dají se jím přetnout středy
žlutých květů
řepíku..
Budeš ten řepík sušit? ;-)
23.10.2024 21:43:25 | básněnka
Už mám. :-)
26.10.2024 16:17:19 | RadoRoh
dnes jsem zjistil že žlutou se malovalo rudou...a nebyla radioaktivní...
23.10.2024 20:58:12 | enigman
Pěkné řádky
22.10.2024 13:01:15 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?