Ve stínu lásky

Ve stínu lásky

Anotace: ...

V temné noci mě smutek obklopuje,

srdce se vzpomínkami na Tebe chvěje

Kde jsi, lásko, kam jsi tiše utek,

v měsíčním svitu se bolest šíří

 

Hlas Tvůj jako vítr v listech zní,

v každém šepotu se vytrácí

Bez Tvých očí srdce je prázdné,

bez naděje tichý stín v duši roste

 

Na cestě v mlze se kroky rozplývají,

Tvá láska se nikdy nevrátí

Jak je možné, že čas tak krutě dbá,

na rány, jež se nikdy nezahojí?

 

Ve svých snech Tě hledám,

Tvoji tvář před sebou spatřím

Slza na polštář pomalu padá,

láska je plamen, jenž nevyhasíná

 

Jednou v noci, když hvězdy znovu vzplanou,

na hranici snů se možná setkáme

V objetí tmy, kde se čas zastaví,

zase Tě najdu, lásku s plným přílivem obnovím

NAVŽDY TĚ BUDU MILOVAT

Autor Misha, 22.10.2024
Přečteno 45x
Tipy 5
Poslední tipující: cappuccinogirl, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

No , to je něco . Nádherně napsané , jen mě mrzí , že máš tolik bolestí a tolik smícháním pocitů . Neboj vše bude zase dobré .

23.10.2024 20:31:31 | José Zjevný

líbí

Moc pěkné slovní obraty... přeji ať láska dá ti o sobě vědět, co nejdříve*

23.10.2024 14:28:24 | cappuccinogirl

líbí

láska mi dala o sobě vědět, zasáhla mě jako blesk z čistého nebe a je to krásný pocit, být opět někým milovaná:)*

23.10.2024 16:30:48 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí