Teraz nemám o čom písať
necítim nič, myšlienky rozutekané
preč chcem ísť, alebo nie?
zostanem a počkám na teba
kto si ty? čo vytváraš mi pocity ?
kladné, milé, záporné
hlavne nezabudnuteľné
len keby nebolo tajomstiev
čo skrývajú sa niekde za slovami
raz vyjdú na povrch, nebude to príliš sranda
potom...potom zomrie niečo v nás...