Za pokoj nemluvna
Co víc si přát
než aby utrpení chorob nebylo
a mít už ponurý hrob
za pokoj nemluvna
tik, tak
zubatá již na dveře klepe
a je mi jasné, že mi zhryže chrupavky
a zbloudilý nerv
po poledním obídku vepře
zapráskaného dne krupobití
a krveprolitých potop mých zvěrstev
se kájím k morům přechytralých krys všady.
Přečteno 40x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Anfádis, Vivien, Stanislav32, zase já, enigman, mkinka, Ondra
Komentáře (3)
Komentujících (3)