Bolest v srdci

Bolest v srdci

Anotace: ...

Proč všechno hezké,

co mezi námi bylo, náhle končí?

Láska, která v našich srdcích vzkvétala,

jako květina ze dne na den uvadla

 

Hlas Tvého úsměvu, co mě hřál,

teď zní jako ozvěna, jenž mě hluboko raní

Zanechal jsi prázdno, ktere se nikým a ničím nezaplní,

v duši mé tma se opět objeví

 

Srdce mé se na dvě poloviny láme, 

v každé pulzuje vzpomínka, co bolí

Každý okamžik, co jsme sdíleli,

se mi jako šumění vánku vrací

 

V myšlenkách bloudím tam, kde jsi byl, 

kde láska rozkvétala pod svitem měsíce

A přesto vím, že zůstal jen stín, 

co ve mně tiše pláče

 

Ale v hlubinách duše, kde tma se rozplývá,

se rodí naděje, co znovu zazáří

Když z rán vyrostou květy, co v nebi se skví,

i z bolesti zůstane něco, co nás nezmaří

Autor Misha, 29.10.2024
Přečteno 73x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, MatyhoZmaty, Papagena, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Bolí To ohromně moc a je nádherné,že kurážně vzhlížíte k lepším zítřkům, vše bude, vše se změní, vy se změníte a nezapomenete..

29.10.2024 23:13:10 | Papagena

líbí

zraněné srdce z lásky bolí a hodně, ale naděje umírá poslední a vše se v dobré obrátilo...

02.11.2024 20:25:39 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel