ahoj, jsem doma, zlato!
a nic, ni ozvěna neodpoví na to
vždyť vím, v domě přeci nikdo není
pouze já se propadám do zapomnění
v koupelně mi kapající voda zpívá jen
nejsem s tím songem vůbec spokojen
čas odkapává mi totiž hodně smutně
nemyslím, že je to zrovna nutné
chtělo by to nějaké zvuky i hlas
aby mi veseleji ubíhal čas
aby na pozdrav odpověděl mi kdosi
aby v polibku potkaly se naše nosy
aby na pozdrav bylo odpovězeno
zatím však samota je stálé mé věno
muj muz odesel tam nahoru pred par mesici . a kdybych vymenila slovi - kdosi - za - Robi - tak jako by jste mne cetl myslenky a i ta melodie je krasa . dekuji
04.11.2024 12:28:18 | Gemma
To já děkuji Vám njen za pochvalu, ale za celé to krásné, byť smutné vyznání, vzpomínku na manžela.
04.11.2024 18:10:55 | mutil