Sbohem !"

Sbohem !"

Anotace: *

Byla zmijí(láska)
a ta lynčovala mé já
Já ničen křikem nadávek
a otrávených disharmonií slovních bitev.


Zavání to bolem ostří tvého jazyka
tak papá
bestiální dámo
ostatně pýcha je nemoc
co třeští nocí o pomoc
zbezhlavých hemisfér tvých překroucených intrik.


A nebombarduj mne sms(kami)
nečtu to
ani v blokací
ani nikde jinde
ani v tom příštím životě.

Sbohem !"
Autor Dejvis, 30.10.2024
Přečteno 53x
Tipy 17
Poslední tipující: Marťas9, nehledaná, Sonador, Anfádis, Marcone, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, mkinka, zase já, Ondra
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Taková dost ultimátní otevřenost... S. Tip

30.10.2024 18:46:11 | Marcone

líbí

Děkuji za reakci:*

30.10.2024 19:52:50 | Dejvis

líbí

Objimam,

30.10.2024 12:04:33 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí