Tvé parte už čítá sedm let,
písmeno po písmenu
znám nazpaměť.
A někdy při vzpomínkách
slyším Tvůj smích,
snášels svůj osud
a nežil jak mnich.
Časem si človek vybaví
jenom to dobré.
Hledám Tě, tati,
v tom nebi modrém.
Krásné Marti, také moc často vzpomínám na moje rodiče a blízké moc mi tady chybí.
01.11.2024 14:49:51 | Marťas9
Objimam zlatíčko milé,dojalo
31.10.2024 13:17:14 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?