zvadl mi tulipán
větrem chlácholen
života napůl pán
srazil mě do kolen
a vymáchal mi hubu
ve vaně plné růží
tak zase na bosé nohy
vstříc pohledům žiletek
ohnivé slzy z oblohy
zapálily poslední lék...
naděje chcípla mi v náručí
neměla námitek proti
dobrovolné smrti
a mě tu nechala s radostí