Krákání vran
rozsekne nebe
a bez úlevy
valí se kapky
Spolu s listím
padá na zem smutek
padne i na mě
až zapraská mi v kříži
Krákání vran
ptám se do nebe
proč je na světě
tak moc smutku
i když zrovna není podzim?
(4.10.2023)
na světě je náhodou veselo, smutek si tvoříme my...a vrány? s těma je psina...
01.11.2024 12:59:47 | enigman
Zvláštní - jak každý vidí jinak věci kolem
to, co sám vyvěrá, to přitáhne si k hledu
zkus smutku pošeptat nějakou nápovědu
a zanotovat melodii - zatočit LP kolem :)
01.11.2024 08:47:41 | šuměnka