Anotace: V bezradné tmě.
Až naprší,
neuschne.
Až se ochladí,
bude mlha
a vítr zavane.
Až se oteplí,
slunce zaleze.
A až naděje vzplá,
tak vyhasne.
snad tam té naděje trochu zbude. :)
02.11.2024 15:41:57 | Ywach
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?