Tak trochu dýchavičná
Jsi na kopci hřbitova
Kde v nabarveném jehličí
Se levná svíčka mihotá
Chceš pohrdat tím kýčem
tak kopeš do zetlelého listí
A nevíš proč se ti potí ruce
Když starý farář kropenkou tu světí
Zvedá se vítr
tak jako naděje
že na kříží i na hrobech
i mezi námi je