prázdne srdce, prázdna hlava
čakanie je ťažké
kedy, ako, koľko môže byť
sekunda, minuta, hodina či týždeň
ako to urobiť
koľko je dosť , koľko už moc
mám čakanie skrátiť či trpezlivá byť
...pocit...túžim tu už nebyť...chcem...svoj sen...
Hezké.. Posílám kapičku naděje na osvěžení srdce :)
03.11.2024 23:01:19 | neumelec_zivota
Ďakujem, ale je to dobré
03.11.2024 23:02:58 | Bosorka9
čekat týden je akorát
03.11.2024 22:54:38 | víc
To je veľa...
03.11.2024 23:02:26 | Bosorka9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?