Tak mladá...
Tak mladá...
Jen čtrnáctiletá,
proč jsi musela odejít
z tohoto světa.
Na dovolené,
v jiné zemi
nevíme, co stalo se,
prý jídlo jste jen jedli...
Nevěříme tomu....
Přijedeš za prabábi?
Podíváme se přes plotek,
jak máte se moc rádi....
Když né,
zvednu hlavu k nebi,
položím otázku,
na kterou odpověď není...
Proč zrovna Ty?