Anotace: Měla bych si objednat jeden šálek radosti.
V kavárně veliké sedím tu sama,
na místě pro dva obsazena jen jedna,
i přes vysoké stoličky, dřevěné,
se cítím hlouběji, než je Bajkal
v samotě.
Tak čekám,
že zřím někoho,
kdo by už byl pod dnem.
A mohli si naše jezera
navzájem vyvýšit.
I přes vysoké stoličky
a velkou kavárnu
mám pocit, že
je někdy výhercem
ta hluboká samota.