Před půlnocí

Před půlnocí

Anotace: ..

Pět či šest vysloužilých pouličních lamp

dál jen temnota území nikoho

život stovky kilometrů od záře ramp

vždyť víš - Pane - Hospodine - Jehovo

 

mží - štiplavý smog má pachuť jedovatou

v přístřešku stájí zmizel povoz s vozkou

pod horami mívají půdu za klatou

Na dosah paže - nadohled - je Polsko

Autor kudlankaW, 04.11.2024
Přečteno 44x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, Dreamy, mkinka, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel