Samota

Samota

Anotace: Báseň by měla vyjadřovat strach ze samoty a emoce když někdo tě nahradí a opustí.

Mám strach ze samoty,
pocit tmy, co mě pohltí.
Možná je to má obsese,
být sluncem tvé planety.
Ten pocit mé srdce roztřese,
chci být ta, co úsměv na rty přinese.

Tma je velice blízko,
když ty jsi s někým, kdo říká ti “má”…
moje naděje klesá nízko.

Ta touha být slunce, co září v tvém srdci,
nebo tou hvězdou, co září nejsytěji.
Ale cítím se jako sirka bez zápalky,
bez tvého hlasu, pohledu, co by zapálil mou svíčku.
Tu svíčku, co do ruky svěřila jsem ti.
Autor lenty, 05.11.2024
Přečteno 35x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel