stačí len málo a všetko je preč
šťastie, nálada
malý okamih sa usmievam
hneď na to nejaké slovo a bum
všetko je to v ...
ak ruším tvoj svet
ak mám isť preč
pozbieram slzy a pôjdem
fakt to chceš ?
nie asi nie
to len moja hlava vytvára desivé scenáre
ako na hojdačke
hore - dole
úsmev - strach
strach - úsmev