Ticho zavřelo dveře
za nesplněnými sliby.
Zamilovaná perokresba
v dlani chybí.
Zamčené výčitky
se derou z úst do očí,
že samé zklamání
je cesta člověčí.
..tak smutně pravdivé.. Díky..
08.11.2024 09:52:13 | Sid
pokud člověk přestane očekávat nemůže se zklamat...
06.11.2024 19:45:26 | enigman
Objimam virtuálně
06.11.2024 17:04:28 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?