Anotace: Není to z mého života. Ale upnutí na člověka je mi známý. Je to jako Hlad. Nemoc, občas jed.
Zemřel mi brácha.
Zdroj radosti.
Smysl už není.
Stejně, jako on.
Chci se ho dotknout
za paži,
aby mě
vzal k sobě.
Nevydržím bez něj.
Nevydržím.
Přemýšlím nad lanem.
Přemýšlím.
Že bych…
Ne.
Mamce bude ještě hůř.
Ne. Já asi nevydržím.
Půjdu za bráchou
ikdyby bez těla,
a jen s duší,
tam nahoru za ním.
Mami, promiň.
Asi tě bude čekat další domluva
dalšího pohřbu,
dalšího hrobu,
dalšího parte ,
dalšího smutku.
Budeš bez dětí.
Promiň, mami.