Už musím jít

Už musím jít

Už musím jít,
čekaj mě panny a bohatství nebe.
Odcházím snít,
odcházím vrátit hlíně sám sebe.

Loučím se s tebou,
na naše hádky už nemám sílu,
ztratíš svůj smysl
až mi střep z flašky podřízne žílu.

Jsi moje smůla
a teď se tě navždycky zbavím.
Temná jak krev
když vodu ve vaně barví.

Kolem je bílo,
tvary slejvaj se do matný šmouhy,
v hlavě mám prázdno
a v srdci už vůbec žádný touhy.

A ruce klesaj,
a jsou v tý vodě ňáký šedý,
tak ahoj, měj se,
já jsem žil

dneska naposledy.

 

  

 

Autor Unyax, 06.11.2024
Přečteno 13x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel