K mrtvole mizí
Osamocen sem v pusté samotě
černobílého pokoje
a jen počítám na tapetě stěny kozénky
a svíčka času rychle dohasíná
a se mnou i stín k mrtvole mizí
když si podříznu střepem hrdlo
vykrvácím s okamžitou platností
a námitky prosím vás
až na pohřební hostině familiérních pomluv.
Přečteno 40x
Tipy 19
Poslední tipující: Frr, Ž.l.u.ť.á.k., Iva Husárková, Gaspi03, cappuccinogirl, Psavec, zase já, Anfádis, Ondra, Jan Kacíř, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)