Vyhynulá odvaha

Vyhynulá odvaha

Víte jak se říká že každý má v sobě
to malé dítě kterým bylo kdysi
a tak po krátkém rozhovoru

jsem ho vzal na projížďku

Dívali jsme se na ulice
kterým lidé zadupávali
sebevědomí

viděli jsme přírodní úkazy
které se styděly
ukazovat se

cítili jsme všude puch
nebo jen naše nosy
byly zhýčkané Lenorem
nebo lenorou snažit se
pochopit vůni

zahlédli jsme poměrně
strategické napadení
jednoho muže
třemi chlapci

chtěl jsem zasáhnout
ale měl jsem sebou
přeci malé dítě
které mi najednou dalo pocit
že jej musím chránit
i když donedávna

jsem o něm vůbec nevěděl
Autor Symbolic, 08.11.2024
Přečteno 43x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, Marten, Marťas9, Iva Husárková, Jan Kacíř, šuměnka, LaBruja, Sid, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásně napsané...

08.11.2024 10:40:36 | Marťas9

líbí

to je prozření vidˇ??

a změna nastavení najednou a naráz??

to je ten zvláštní okamžik a náraz
když člověk stojí v stejném bodě - a přesto má přesah píď :)

08.11.2024 08:29:07 | šuměnka

líbí

Opět super...

08.11.2024 08:20:12 | LaBruja

líbí

Paráda..

08.11.2024 07:32:22 | Sid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel