xxx

xxx

čím som si zaslúžila ignoráciu ?

prečo najprv úchvatné reči a sladkosť slov

veď ti dám všetko

celú dušu, telo , myseľ, život môj

 

ty utiekol si , chcel , alebo musel

neviem, veď nič sa nestalo medzi nami

len tá bolesť z nevysvetlenia

pocit v prázdnej dlani

 

opäť slová počujem od teba

opatrné, jemné, sporadicky poslané

možno budú večné

len už nie sladké...fajn

 

Autor Bosorka9, 08.11.2024
Přečteno 56x
Tipy 13
Poslední tipující: Ďábel sám, IronDodo, jort1, Protos1182, mkinka, Iva Husárková, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., víc, Ondra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel